[June 3, 2018]Lpi LPIC-3 300-100 Test Questions

Killtest updated Lpi LPIC-3 300-100 Test Questions on June 3, 2018, which contains real Lpi 300-100 exam questions for passing. Killtest delivers you the latest and rationalized Lpi LPIC-3 300-100 Test Questions from where you can effortlessly score decent grades in Lpi LPIC-3 exam. Just go to Killtest and get authentic and new Lpi LPIC-3 300-100 Test Questions.

[June 1, 2018]Lpi LPIC-3 300-100 Test Questions

Which of the following parameters is used in the database on a slave server to direct clients that want to make changes to the OpenLDAP database to the master server?
A. updatedn
B. updateserver
C. updateref
D. updateuri
Answer: C

It is found that changes made to an OpenLDAP directory are no longer being replicated to the slave server at 192.168.0.3. Tests prove that the slave server is listening on the correct port and changes are being recorded properly to the replication log file. In which file would you find the replication errors?
A. replication.err
B. replication.rej
C. 192.168.0.3: 389.rej
D. 192.168.0.3: 389.err
Answer: C

In an OpenLDAP masters’s slapd.conf configuration file, a replica configuration option is needed to enable a slave OpenLDAP server to replicate. What value is required in the following setting: bindmethod=____________ if using passwords for master/slave authentication? (Only specify the missing value)
Answer: simple

In the example below, what is the missing argument that is required to use secret as the password to authenticate the replication push with a slave directory server?
replica uri=ldaps: //slave.example.com: 636
binddn=”cn=Replicator,dc=example,dc=com”
bindmethod=simple ______________=secret
A. secure
B. master
C. credentials
D. password
Answer: C

Below is an ACL entry from a slapd.conf file. Fill in the access control level setting to prevent users from retrieving passwords.
access to attrs=lmPassword,ntPassword by dn=”cn=smbadmin,dc=samplenet” write by * _______
Answer: none

[30% OFF] Lpi LPIC-3 300-100 Test Questions


Killtest 14th Anniversary, 30% OFF On All Products

Killtest 14th anniversary is ready for you. From May 31 to Jul.20, Killtest offers 30% off on all products. From now on, you can save more for your study guide and pdf questions. The coupon is “14th”, 30% off is waiting for you.

Notice:

1. Date: May 31 to Jul.20, 2018
2. Coupon: 14th
3. Valid for all Killtest study guide and learning materials
4. Any questions, just contact sales@killtest.com or online chat
5. Killtest would terminate this action at any time

 

[2018]Lpi LPIC-3 304-200 Free Questions(Q1-Q20)

[2018]Lpi LPIC-3 304-200 Free Questions:

1.CORRECT TEXT.
When using direct Linux booting to start Linux within a KVM virtual machine, which KVM parameter is used to specify parameters for the Linux Kernel? (Specify ONLY the option name without any values or parameters.)
A.append, -append
Answer: A

2.CORRECT TEXT.
Which command in the KVM monitor restores a snapshot? (Specify ONLY the command without any path or parameters.)
A.loadvm
Answer: A

3 CORRECT TEXT.
Which sub-command of xl lists the block devices that are currently attached to a Xen guest domain? (Specify ONLY the sub-command without any path or parameters.)
A.block-list, xl block-list
Answer: A

4.What is libvirt?
A. An identity manager used to provide Single-Sign-On for different operating systems.
B. A driver package used to support 3D printers.
C. A cluster manager used to handle node access to shared storage.
D. A combined interface to several virtualization products.
E. A Linux-based virtualization hypervisor.
Answer: D

5.Which of the following products use container-based virtualization? (Choose THREE correct answers.)
A. KVM
B. Linux VServer
C. LXC
D. OpenVZ
E. Xen
Answer: B,C,D

6.What is the usual way to gain command line access to computing instances in an IaaS cloud?
A. By providing a public SSH key to the cloud management system and using the matching private SSH key to log into the instances.
B. Usually computing instances are accessed through a web frontend and do not allow command line access.
C. By either telnet or SSH using the credentials of the cloud management system account with administrative privileges.
D. By using a telnet session with the credentials set and publicized by the creator of the computing instance’s system image.
E. By using a VNC console which does not require authentication when it is invoked via the cloud management system.
Answer: A

7.Which of the following commands boots a KVM virtual machine using Debian GNU/Linux?
A. qemu -create -drive file=debian.img -cdrom debian.iso -m 1024 -boot d
B. qemu-kvm -drive file=debian.img -cdrom debian.iso -m 1024 -boot d
C. kvm -create -drive file=debian.img -cdrom debian.iso -m 1024 -boot d
D. kvm -qemu -drive file=debian.img -cdrom debian.iso -m 1024 -boot d
Answer: B

8.Which one of the following tools can NOT be used to create virtual machines, including their configuration in a libvirt-based KVM environment?
A. virt-clone
B. virt-install
C. virt-img
D. virt-manager
Answer: C

9.Which of the following KVM monitor commands changes the image file in the first IDE CDROM drive of a virtual machine?
A. change ide1-cd0 /tmp/linux.iso
B. update ide1-cd0 /tmp/linux.iso
C. set ide1-cd0=/tmp/linux.iso
D. eject –reconnect ide1-cd0 /tmp/linux.iso
E. disc file=/tmp/linux.iso,device=/dev/sr0
Answer: A

10.Which of the following statements are true regarding hardware based virtualization? (Choose TWO correct answers.)
A. Hardware based virtualization requires special support in the host system’s hardware which is present in all recent x86-based computers.
B. Hardware based virtualization implements a whole machine in software and therefore can run virtual machines of a given hardware platform on an arbitrary host system.
C. Hardware based virtualization relies on the host system’s processor to call the hypervisor when critical instructions are executed by a virtual machine.
D. Hardware based virtualization is not available on x86-based CPU architectures and requires special virtualization host hardware.
Answer: A,C

11.Which statement is true regarding the Linux kernel module that must be loaded in order to use KVM?
A. It must be loaded into the kernel of each virtual machine to provide paravirtualization which is required by KVM.
B. It must be loaded into the kernel of the host system in order to use the virtualization extensions of the host system’s CPU.
C. It must be loaded into the kernel of the host system only if the console of a virtual machine will be connected to a physical console of the host system.
D. It must be loaded into the kernel of each virtual machine that will access files and directories from the host system’s file system.
E. It must be loaded into the kernel of the first virtual machine as it interacts with the KVM bare metal hypervisor and is required to trigger the start of additional virtual machines.
Answer: B

12.After the Xen guest configuration file debian.cfg has been created and successfully tested, which additional action must be performed in order to make this Xen guest start automatically every time the host system boots?
A. It is necessary to add xendomains_auto = yes to the virtual machine configuration file.
B. It is necessary to add an entry for debian.cfg to the file /etc/xen/guesttab.
C. It is necessary to run the command xl autostart debian.cfg.
D. It is necessary to add a symbolic link to the configuration file in the /etc/xen/auto/ directory.
E. It is not possible to use Xen and its tools to start virtual machines automatically.
Answer: D

13.What action does the virsh restore command perform?
A. It restores a virtual machine that was stopped by a kernel panic.
B. It restores a virtual machine from a state file.
C. It reverts a virtual machine, including its storage devices, to a previously saved state.
D. It wakes up a virtual machine that was hibernated by the operating system running inside the virtual machine.
Answer: B

14.Which of the following statements are true regarding IaaS computing instances? (Choose TWO correct answers.)
A. Creation of new instances can be automated by using scripts or APIs and service interfaces.
B. The root file system of a computing instance is always persistent and can be accessed after the instance is destroyed.
C. Each and every user of an IaaS cloud has exactly one computing instance.
D. Once created, computing instances are seldom deleted in order to ensure the accessibility of the instance’s data.
E. Instances may be created when needed and destroyed when they become obsolete.
Answer: A,E

15.Which of the following statements are true regarding emulation? (Choose TWO correct answers.)
A. Emulation can only provide distinct hardware components but no complete virtual machines.
B. Emulation requires changes to the guest operating system.
C. Emulation reimplements a whole computing system in software.
D. Emulation allows operating systems to be run on foreign architectures.
E. Emulation is one of the most resource efficient virtualization techniques.
Answer: C,D

16.Which of the following data should be copied to the virtual machine when migrating a physical machine to a virtual machine?
A. The block device buffers
B. The CPU flags
C. The file systems or their content
D. The CPU register’s content
E. The memory
Answer: C

17.Which of the following commands can be used to determine whether the local machine is capable of running full virtualized Xen guests? (Choose TWO correct answers.)
A. dmesg |grep -i intel|grep -i vt; dmesg |grep -i amd|grep -i v
B. egrep ‘(vmx|svm)’ /proc/cpuinfo
C. xl dmesg | grep -i hvm
D. grep -i “Full Virtualization” /proc/xen
E. grep -i “Full Virtualization” /etc/xen/*
Answer: B,C

18.CORRECT TEXT.
What is the name of the kernel module that is required to be loaded in order to use KVM on an Intel CPU architecture? (Specify ONLY the module name without any path information and with or without the module suffix.)
A.kvm-intel.ko, kvm-intel, kvm_intel.ko, kvm_intel
Answer: A

19.CORRECT TEXT.
Which virsh subcommand is used to change the CD-ROM image file attached to a virtual machine? (Specify ONLY the subcommand without any parameters.)
A.change-media, virsh change-media, qemu-monitor-command, virsh qemu-monitor-command
Answer: A

20.Which of the following commands lists the snapshots existing in the disk image vm1.img?
A. qemu-info snapshots vm1.img
B. qemu-img snapshot -l vm1.img
C. qemu -hda snapshot -l vm1.img -noboot -list snapshots
D. qemu-snapshots -l vm1.img
E. qemu-monitor -snapshots -hda vm1.img
Answer: B

304-200 Questions Full Version(PDF$Software)https://www.killtest.com/LPIC-3/304-200.asp

 

102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam

On Killtest 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam, there is a most effective official Lpi certification preparation components. These kinds of preparation components comes with 102-350 LPI Level 1 Exam 102,Junior Level Linux Certification,Part 2 of 2, Lpi 102-350 real exam questions and answers, 102-350 pdf, Lpi 102-350 testing engine, which are made by IT industry experts gives the time to train questions to greatest accomplish your main aim when want Lpi LPIC-1 official certifications.

big

What’s more each of 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam is invariably modified to give the most real data out there and also this is done through Killtest professional’s staff with official Lpi certifications industry experts, technological personnel, and also in depth vocabulary masters who definitely are constantly in-touch with the changes in quality. Lpi is a really genuine in addition to a really valid official certifications. 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam will be positioned extremely high, highly regarded and also recognized on the earth by means of their particular managers and also golden-agers for their specific career fields.

The 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam with Lpi provide the possible ways to work with any part around the world because it is identified likewise in every areas. 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam provide the possible ways to help to make certified and utilization of most goods in distinct conditions. The truth property value money making the Lpi certification are certainly improved chance. With additional chance arrive employment increase and higher pay back.

Lpi LPIC-1 102-350
Exam Code: 102-350
Exam Name: LPI Level 1 Exam 102,Junior Level Linux Certification,Part 2 of 2
Updated: 2015-02-26
Q & A: 116 Q&As

add to cart

The 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam along with little if any Lpi practical experience acquire the understanding and also ability necessary to enter the hugely money-making and also demanding Lpi LPIC-1. Killtest 102-350 study materials, Lpi LPIC-1 102-350 practice exam are set for your personal abilities plus experience with the idea industry experts an extended status for individuals experienced difficulties, they will asked for the Lpi certification.

Related Lpi Exam:

101-350 LPI Level 1 Exam 101,Junior Level Linux Certification,Part 1 of 2

 

Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide

Presented the particular fiercer together with fiercer level of competition from it world, do you experience feeling terrific tension? Obviously, a person does. In that case you’d better find the Lpi in order to take your work. Currently, Increasingly more IT all Certification happen to be come remaining in order to in life. People in Killtest give comprehensive Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide on your timely being successful. In addition the particular Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide as well as 101-350 real exam questions and answers can be solved by simply IT experts who assist you to apply evaluation thoughts to get your primary goal.

big

The truth price of gaining the particular Lpi qualification can be enhanced possibility. To learn possibility come job advancement and better pay out. This Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide experts along with minimum Lpi expertise find the information together with abilities required to break into the particular hugely highly profitable together with complicated Lpi certification. It is necessary to maintain the following Killtest 101-350 LPI Level 1 Exam 101,Junior Level Linux Certification,Part 1 of 2 test questions prior to trying a reality with Lpi.

The following Lpi Certification Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide can be each an outing as well as a getaway. This 101-350 test possesses very high industry benefit and it has huge acclaim internationally and the authorized experts happen to be full of demand from customers throughout industry. On the internet the Lpi may be very used in anyone to acquire more careers. Killtest Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide are ready simply by Skilled professionals and also Industry experts providing the perfect path to achievement with quickest messages in keeping with 101-350 exam Objectives.

Lpi LPIC-1 101-350
Exam Code: 101-350
Exam Name: LPI Level 1 Exam 101,Junior Level Linux Certification,Part 1 of 2
Updated: 2015-02-26
Q & A: 121 Q&As

add to cart

Killtest Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide have the ability to help you get authorized in just almost no time. Once you adapt all of Killtest Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide, you will understand a real difference. Possess with your repertoire regarding Lpi 101-350 LPI Level 1 Exam 101,Junior Level Linux Certification,Part 1 of 2 test for your personal career. What precisely concerns, is the best plus the right direction towards the decision. Going into this direction, currently, accompanied by the actual registration regarding Lpi 101-350 exam materials, 101-350 Lpi LPIC-1 study guide, since there is not any far better period when compared with currently.

Related Lpi Exam:

102-350 LPI Level 1 Exam 102,Junior Level Linux Certification,Part 2 of 2